Sneeuwruimen

De winter komt er weer aan en de afgelopen winters hebben aangetoond dat ondanks de berichten van een warmer wordende aarde het nog behoorlijk kan sneeuwen. De sneeuw en de kou maken de paden glad en daar kunnen wij u vanaf helpen.

Wie: Ziekenhuizen, bejaardenhuizen, sociale instellingen en ook Schiphol weten onze diensten al te waarderen. Bij Schiphol zijn we zowel voor als achter de douane actief. Dus mocht een screening nodig zijn, dan durven wij die met vertrouwen tegemoet te zien.
Waar: Het betreft de voetpaden en doorgaande wegen, die weer begaanbaar en veilig gemaakt worden.
Wanneer: We stellen de contracten nu op om de capaciteit goed in te kunnen delen op het moment dat onze inzet echt nodig is. We hebben voldoende capaciteit, maar het kan natuurlijk zijn dat als instanties laat tot de conclusie komen dat ze ons nodig hebben, we niet onmiddellijk beschikbaar zijn.
Waarom: Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen is voorzichtiger als het glad is, maar niet iedereen kan altijd met alles tegelijkertijd rekening houden. Als je minder mobiel bent of ouder bent, zijn de risico’s van een val groter en de gevolgen eveneens. We helpen u graag deze risico’s in te perken.
Hoe: Dat doen we met speciale apparatuur, zoals borstelmachines en sneeuwschuivers en indien gewenst kunnen we de sneeuw zelfs afvoeren met vrachtwagens. We zijn ons nu al aan het voorbereiden op een eventueel noodzakelijk inzet. Met name op Schiphol waar de dienstverlening, reisschema’s en planningen grote invloed op veel mensen heeft, moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn.

« Terug naar alle projecten

Sneeuwruimen
 
Sneeuwruimen