Opdrachtgevers

Onze meest tevreden klanten zijn de planten. Zij zijn het sprekende voorbeeld van wat we voor u kunnen betekenen. Zij zullen u verwijzen naar diverse overheden, corporaties, landgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren, vele verschillende grotere en kleinere ondernemingen, maar ook de grotere particuliere tuinen, waarin ze een mooi plekje hebben gekregen. Ongeacht de grootte van een opdracht of project krijgt ieder project dezelfde zorg en aandacht.

Deze zorg en liefde die we al 50 jaar ten toon spreiden heeft ertoe geleid dat ziekenhuizen, scholen, waterschappen, gemeenten onderhoudswerkzaamheden en renovatieprojecten hun groen graag aan ons uitbesteden. We geven regelmatig specialistisch advies aan architecten en adviesbureaus over aanleg, beheer en onderhoud van daktuinen, duurzame ontwikkelingen en het verbeteren van bestaande bomen en groen.
Grote of kleine opdrachten: We bereiden ze voor, voeren ze uit en doen de nazorg. Wij geven uw groen een gezicht, waar onze klanten (lees planten) tot volle bloei kunnen komen.