Stormtroepen in het zonnetje gezet

Het is nog maar net herfst, maar de eerste storm heeft indrukwekkende sporen achtergelaten. De schade die de storm begin deze maand in heel het land heeft veroorzaakt, is immens.
Voor Wieringen Prins Hoveniers en Pius Floris Boomverzorging Amsterdam stond de mooie taak te wachten om weer orde in de chaos te scheppen. Met man en macht zijn we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer geweest. Vol bewondering en lof, maar ook met pijn aan het hart aanschouwden omstanders het werk dat werd verricht. Als dank voor het harde werken werden onze medewerkers door de Stadsdeel Zuid van Gemeente Amsterdam uitgenodigd voor koffie en gebak. Wethouder Joep Blaas sprak zijn bewondering uit voor de hoeveelheid werk die in zo’n korte tijd was verzet en bedankte de aanwezigen voor hun inzet.
Een ieder zijn betrokkenheid bij de storm was zeer groot. Toezichthouder Werner Ketelaar van Stadsdeel Zuid stak, samen met de medewerkers van Pius Floris, zelf de handen uit de mouwen om een aantal omgewaaide Italiaanse populieren aan het Valeriusplein te verwijderen.
Ook de komende weken zullen wij nog actief zijn bij het opruimen van de stormschade.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Stormtroepen in het zonnetje gezet
 
Stormtroepen in het zonnetje gezet